Het beeldenpark ligt aan de Bosweg/hoek Reijndersweg, 1949 AZ Wijk aan Zee.

Openingstijden
Het park is permanent geopend en vrij toegankelijk.
Bereikbaarheid
Het beeldenpark is met de auto te bereiken vanaf de A9, afslag Beverwijk, richting Wijk aan Zee volgen, bij binnenkomst Wijk aan Zee rechtdoor, dan aan het eind van de dorpsweide linksaf en na 100 m. met de bocht mee naar rechts en vervolgens linksaf het Julianaplein opdraaien. Rechtdoor het pleintje verlaten, Hogeweg richting Noordpier. Na 100 m. links de Bosweg oprijden, hier is de entree van het park en gelegenheid tot parkeren.
Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station Beverwijk gaat bus 78 naar Wijk aan Zee, uitstappen halte Julianaplein. Het is ongeveer 6 minuten lopen. Vanaf de bushalte rechtdoor lopen, de Hogeweg in richting Noordpier. Na 100 m. linksaf is de Bosweg. Hier is de entree van het beeldenpark.

Het beeldenpark wordt beheerd door de stichting Beeldenpark ‘Een Zee van Staal’
Secretariaat: Sint Odulfstraat 23, 1949 BE Wijk aan Zee, tel. 06 37 65 93 84.
Email: eenzeevanstaal@gmail.com Rabobank rek. 3080 66774, KvK 34146590.

Het bestuur 
Voorzitter Jos Vervoort, secretaris Nelleke van der Lelij, algemeen lid Marian van den Hul, penningmeester Ton Kooiman, vice-voorzitter Hella van der Pal, curator Jaap Velserboer, technische commissie Michiel Jansen.

Het Comité van Aanbeveling
D. Voskuil (Tata Steel), mw. S. van Wesemael (PWN), J.W. Griep (Rabobank), J. Boudesteijn, M. Deubel (notaris), B. Kisjes en H. Lokhorst.

Colofon
Website & fotografie www.nietweggooien.nl