Maandelijkse rondleidingen

Iedere eerste zondag van de maand start om 14.00 uur vanaf de entree van het beeldenpark een gratis rondleiding van ongeveer een uur.

Een rondleiding op verzoek is ook altijd mogelijk, denkt u aan een familie-uitje, een personeelsfeestje, een afsluiting van een cursusjaar of… een rondleiding op het beeldenpark met een gids is in overleg mogelijk op andere dagen, voor meer informatie kunt u mailen of bellen: 06 37 65 93 84.

Zomerprogramma

In de maanden juni, juli en augustus is er altijd een zomerprogramma, iedere zondag (m.u.v. Staalsisser) om 14.00 uur start een gratis rondleiding met bijzondere culturele toevoeging. Bekijk hier het complete programma.
Rondleidingen met een speciaal thema: Staalsisser (vrijdag 21 juni om 20.00 uur), Natuurwandeling (7 juli), Muzikale dromen (14 juli en 11 augustus), Staaltheater (21 juli), Fotogeniek Staal (28 juli), Staalsafari voor kinderen (4 augustus), Een zee van houtskool (18 augustus) en Staal Taal (25 augustus).
Aanmelden is niet nodig.

Kijkwijzers

Wij hebben een aantal kijkwijzers gemaakt voor basisscholen en middelbaar onderwijs. Die kunt u hier downloaden: groep 1 t/m 4, groep 5 en 6, groep 7 en 8, vmbo en havo/vwo.